Don't speak Swedish?

Boende
Villa Stenhuset är ett småskaligt Gårdshotell. Vi arrangerar även bjudningar och sammankomster för större sällskap, max 50 personer.

Villa Stenhuset är inte som andra hotell. Inget av de sju rummen är det andra likt. Alla rum har sin unika design och är minst sagt rymliga. De mest påkostade rummen ligger på ovanvåningen och har egna badrum med dusch och toalett. Här kan du välja mellan August röda rum, Carl Jonas Loves svit med himmelssäng och Selmas skrivarlya .

Alla sängar är av högsta kvalitet. Dunkuddar och duntäcken är självklart.

Du delar inte stället med någon annan utan du har Gårdshotellets 700 kvadratmeter för dig själv och dina gäster. Den väl tilltagna matsalen i starka färger och sällskapsrummet intill med sin stora brasa och speciella inredning ger inte bara ett gammaldags intryck utan kittlar också fantasin.

Vi har också lite enklare rum, en avdelning som vi kallar familjerummen. De gränsar till ett gemensamt sällskapsrum och man får dela dusch och toalett.

Dessutom har vi ett Ridderheimstugan på innergården. Där erbjuder vi två rum med separata sängar och med dusch och toalett i varje rum.Fotogalleri

Mer information?