Don't speak Swedish?

Konferenser
Villa Stenhuset är anpassat för konferenser och möten av alla slag. Vi har tillgänglig wifi överallt och annan teknisk utrustning som behövs.

Den varma och spännande miljö som Villa Stenhuset erbjuder skapar förutsättningar för gemenskap och kreativa samtal som spränger gränser.

För att höja känslan av samhörigheten mellan deltagarna erbjuder vi matlagning tillsammans med värdparet, tipspromenader i den vackra halländska omgivningen, luftgevärsskytte och vinprovning. Självklart kan vi också tillgodose andra önskemål.

Ett uppskattat inslag är Christers vin- och delikatesskola. Här får deltagarna avsmaka lufttorkad, kallrökt skinka, ostar, oliver och viner från världens alla hörn medan de svarar på frågor kring mat och vin. Men det är inte de rätta svaren som gäller utan skaparkraften och de goda skratten. Det här är Christers hemmaplan och han bjuder gärna på en och annan anekdot från sitt långa liv i matbranschen.


Vinkällare Och Cigarrum

Välkomna till vår vinkällare där du själv kan välja ditt vin till maten eller låta Christer berätta om sina viner från världens alla hörn. Vi erbjuder också vinprovning.

Cigarrummet är i klassisk engelsk stil med sina tunga chesterfieldmöbler i brunt läder. Här kan du slå dig ner och njuta av en cigarr tillsammans med en god konjak, calvados eller varför inte en singel malt scotch. Hos oss behöver du inte gå ut för att röka. Vi har skapat ett rökrum just för dig.
Fotogalleri

Mer information?